Baydöner, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek

Baydöner European Business Awards 2014-2015 Ödülleri Programında Türkiye’yi 'ulusal şampiyon' olarak temsil edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Baydöner, European Business Awards 2014/2015 ödülleri programında, rakipleri arasından sıyrılarak Türkiye'yi Avrupa genelinde yapılacak yarışmada temsil etmeye hak kazandı.

Baydöner, Avrupa’nın en prestijli ödül programı olarak kabul edilen European Business Awards’ta yarışarak Türkiye’nin ulusal şampiyonu seçildi. Baydöner şimdi 40 Ulusal Şampiyon arasına seçilerek yarışmanın bir sonraki aşaması olan uluslararası 'Ruban d'Honneur' unvanı için yarışacak. Bu kategorideki ödüller ise 2015 Nisan ayı içerisinde açıklanacak.

Baydöner yarışmanın ikinci aşaması için hazırladığı, 150’den fazla alanında uzman profesyonellerden oluşan seçkin bir jüri ve halk oylaması ile değerlendirilecek olan tanıtım videosu 6 Ocak 2015 tarihinden itibaren yarışmanın internet sitesinde yer almaya başladı.

Dünya genelinde dileyen herkes www.businessawardseurope.com adresinden 06 Ocak – 24 Şubat tarihleri arasında oy kullanabilecek. Oy kullanmak için web sitesine girenler, kategoriye ya da ülkeye göre seçim yapacak. Ülkeye göre oy kullanacaklar oy vereceği ülkenin bayrağını, kategoriye göre oy kullanacaklar ise seçecekleri kategori ile ilgili ikonu tıklayarak oy verebilecek.

'Türk halkından desteklerini bekliyoruz'

Baydöner’in Türkiye ve uluslararası arenadaki başarı hikayesini tanıtım videosunda anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat “European Business Awards, Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu; temelinde yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerin yarıştığı bir ödül programı. Yarışmanın ilk aşamasını başarıyla geçerek Türkiye’yi uluslararası platformda temsil edeceğimiz için çok mutluyum. Halk oylaması ve jürinin değerlendirmeleri ile belirlenecek 2014-2015 European Business Awards sonuçlarını heyecanla bekliyoruz ve Türk halkından desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir