Bilgili, ABD'de havuzuyla ünlü oteli satın aldı

Bilgili Grubu, LIFE dergisi tarafından "Amerika'nın en güzeli" seçilen havuzuyla ünlü Raleigh Hotel'i 103 milyon dolara satın aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bilgili Grubu, New York 5. Cadde'deki Gucci binası yatırımından 6 ay sonra, Tommy Hilfiger ve Doğuş Holding'in sahibi olduğu Miami'nin ünlü oteli Raleigh Hotel'i 103 milyon dolara satın aldı.

Bilgili bu projede Almanya merkezli Deutsche Finance ve New York'lu SHVO ile ortaklık yaptı.

Türkiye'de yönettiği gayrimenkul portföy büyüklüğü 2 milyar doları aşan Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, 1947 yılında LIFE dergisi tarafından "Amerika'nın en güzeli" seçilen havuzuyla ünlü oteli satın almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Serdar Bilgili "Amerika'da yaptığımız ikinci yatırımımız dolayısıyla Deutsche Finance ve SHVO ile olan ortaklığımızı pekiştirdiğimiz için oldukça heyecanlıyız. New York'taki ilk binamızı satın almamızdan sadece 6 ay sonra böylesine bir yatırım sürecini daha sonlandırarak, önemli bir başarı sağladık" diye konuştu.

Bilgili Ağustos ayında, yine Deutsche Finance Group ortaklığıyla, New York 5. Cadde'de bulunan eski Gucci binasını proje geliştirmek üzere 135 milyon dolara satın almıştı.