Birinci yılını yeni ortaklarıyla kutluyor

Spotify Connect birinci yılını yeni iş ortakları, yeni cihaz ve akıllı TV entegrasyonu ile kutluyor. Panasonic ve Gramofon ile iş ortaklıklarını tamamlayan Spotify, diğer yeni iş ortaklarını IFA’da duyurmaya hazırlanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Spotify, geçtiğimiz yıl yeni ev ses deneyimi Connect’in lansmanını gerçekleştirmiş ve Spotify uygulamasının mobil cihazlar ve tabletlerde kullanılarak milyonlarca müzik parçasının hoparlör ve akıllı televizyonlarda dinlenmesi imkanını sunmuştu.

Spotify Connect’in ilk yılını değerlendiren Spotify Başkan Yardımcısı Sten Garmark şunları söyledi; “Connect ile amacımız, insanların evlerinde daha iyi müzik dinleyebilmelerini sağlayabilmekti ve yalnızca bir yıl içerisinde dünyadaki müzikseverlere bunu istediğimiz şekilde sunabildik.“ Garmark sözlerine şöyle devam etti: “Her kullanıcıya hitap edebilecek geniş bir ürün yelpazesi sunabilmek istedik ve iş ortaklarımız her bütçeye uygun birçok sayıda cihaz sundular. Bu yalnızca bir başlangıç. Amacımız Connect uyumlu cihazları dünya üzerindeki her müzikseverin evine sokabilmek." 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir