BKM Express, BiTaksi'yi cüzdana aldı

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Express, BiTaksi'yi cüzdana alarak taksi ücretini tek tıkla ödeme imkanı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BKM'den yapılan açıklamada, evden cüzdansız çıkılsa bile hayatı kolaylaştıran dijital cüzdan BKM Express'in, akıllı telefonlar sayesinde taksi çağırmayı sağlayan BiTaksi'de tek tıkla ödeme yapmayı sağladığı belirtildi. 

Yol kenarlarında taksi peşinde koşmayı ortadan kaldıran BiTaksi'nin, BKM Express ile taksi koltuğundayken pantolon ceplerinde ve cüzdanda para arama, para üstü bekleme gibi sıkıntılara da son verdiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 

"BiTaksi'yi de ödeme ağına katan BKM Express, hem tek tıkla en kolay ödemeyi sağlıyor hem de ilk yolculuğunuzun yüzde 99'unu ödüyor. BiTaksi aracılığıyla bindiğiniz her takside hem güvenli hem de en hızlı ödemeyi yapmak için, akıllı telefonunuzda BiTaksi ve BKM Express ücretsiz uygulamalarını bulundurmanız yeterli. Bitaksi uygulamasına, ödeme aracı olarak BKM Express'i bir kez ekledikten sonra taksi ödemenizi tek tıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Dijital cüzdan uygulaması BKM Express'i App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak telefonunuza indirip kartlarınızı cüzdana ekleyerek, hem kartlarınızı yanınızda taşımak zorunda kalmıyorsunuz hem de ödemelerde hız ve güvenliği bir arada sağlıyorsunuz."