Burgan Bank, taşıt ve tüketici faizinde de indirime gitti

Banka, faiz oranlarının indirilmesi kapsamında konutun yanı sıra taşıt ve tüketici kredilerinde indirim yaptığını duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bankaların konutta kredi faizi indirimleri sürüyor.

Burgan Bank, konut kredilerinde 60 aya kadar tüm vadelerde faizi yüzde 0,99'a indirdiğini duyurdu. Banka ayrıca taşıt ve tüketici kredilerinde de faiz indirimi gerçekleştirdi. Burgan Bank “Platin Kredi” ürününü, yüzde 1,21’den başlayan faiz oranlarıyla sunacağını açıkladı.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Burgan Bank olarak Türkiye’de yaptığımız çalışmalar ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Fitch Ratings’in, Burgan Bank’ın yabancı para uzun vadeli kredi notunu Türkiye’de alınabilecek en yüksek not olan BBB olarak belirlemesi, bu çalışmalarımızın uluslararası platformda da karşılık bulduğunu gösteriyor.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını uygun şartlarla karşılayabilmeleri için ürün ve hizmet geliştirmeyi ilke edinmiş bir bankayız. Bu kapsamda, dış ticaret finansmanında kullanılmak üzere 150 milyon ABD dolarlık ikinci sendikasyon kredisine imza attık.

Şimdi de Bireysel Bankacılık alanında yaptığımız çalışmalarla taşıt, konut ve tüketici kredisinde önemli faiz indirimleri gerçekleştirdik. Konut kredilerimizdeki faiz indirimi ile 60 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,99 faiz oranı sunarak müşterilerimizin ev almalarına destek oluyoruz. ‘Platin kredi’ ile tüm vadeler için düşük faiz oranlı tüketici kredisini sunan bankamızdan yüzde 1,21’den başlayan faiz oranları ile tüketici kredisi kullanmak mümkün.

Ülke ekonomimizin kalkınması ve güçlenmesi için Burgan Bank olarak üzerimize düşenleri hiç tereddüt etmeden yerine getireceğimizi ve bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi tüm müşterilerimizin bilmesini isteriz.