Burulaş, hava ve denizde e-bilet'e geçiyor

Türkiye'de ulaşım şirketleri arasında e-bilet projesine ilk start veren firma olan Burulaş, son aşamaya gelinen projeyi, 29 Şubat'ta hizmete alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - BUDO ve Burulaş Havacılık'ta 29 Şubat 2016 tarihinden itibaren e-bilet uygulamasına geçecek olan Burulaş, böylelikle hem zamandan hem de basılı kağıt ile arşivleme maliyetlerinden tasarruf edecek.

Burulaş Nisan 2014'te e-Fatura ve Ocak 2015'te de e-deftere geçmiş, e-bilet için de FIT Solutions ile görüşmelere başlamış ve Ağustos 2015'te sözleşme imzalamıştı. Türkiye'de ulaşım şirketleri arasında e-bilet projesine ilk start veren firma olan Burulaş, son aşamaya gelinen projeyi, 29 Şubat'ta hizmete alarak, Budo ve Burulaş Havacılık'ta e-bilet'e geçecek. Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, e-bilet sürecinde de mutlu sona yaklaştıklarını belirterek, e-bilet ile dijital dünyada bir diğer hedeflerini daha gerçekleştireceklerini ifade etti. Fidansoy,  e-biletin yolcular için faydasını, kâğıt bilet nüshalara kolay erişim ve saklamaktan kurtarması,  Burulaş içinse ikinci nüsha biletlerin bastırılması ve arşivlenmesine ihtiyaç kalmaması şeklinde özetledi.

Nisan 2014 tarihinden bugüne, binlerce sayfa defter ve fatura basımını,  e-dönüşüm ile hızlandıran Burulaş, hem zamandan hem de basılı kağıt ile arşivleme maliyetlerinden tasarruf etti. E-bilet projesinin de hayata geçirilmesi ile inovasyon konusunda her zaman lider Burulaş, tecrübeli bir ekiple her türlü yeniliği en hızlı şekilde devreye alarak, tüm diğer ulaşım şirketlerine öncülük etmeye devam ediyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir