Çadır Turnesi yarın başlıyor

Çadır Turnesi'nin Maslak'tan sonraki yeni durağı Beylikdüzü oldu. Süper markaların, süper ucuz fiyatlarla alınabildiği alışveriş günleri cuma günü başlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çadır Turnesi Alışveriş Günleri, yarın Beylikdüzü Carrefour yanında kurulan dev çadırında başlıyor. Dünyaca ünlü markalar ve Türkiye'nin en önemli giyim ve aksesuar ürünleri 45 gün boyunca bu çadırda olacak. Orijinal ürünlerin, hiç defosuz ve dudak uçuklatacak ekonomik fiyatlara satın alma fırsatı sunan Çadır Turnesi' nin marka meraklılarının akınına uğraması bekleniyor.

Aralarında, Altınyıldız Classic, Barbour, Fabrika, T-Box, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi önemli markaların yer aldığı geniş bir ürün yelpazesi sunan çadırda, alışverişe gidenleri bekleyen sürpriz dünya markaları da olacak.

"Çadır Turnesi Alışveriş Günleri" organizatörleri bu marka ve ürünlerin daha ucuza alınacağı başka bir yerin olmadığını belirtiyorlar. Türkiye'nin en özgün ve farklı outlet çadırı olduklarını, kalite, marka ve fiyat konusunda iddialı olduklarını da ekliyorlar.

Beyaz yakalı erkek ve kadın plaza çalışanları ve satış temsilciliği gibi görevlerde olup doğrudan müşteri ile iletişim içinde olması gereken çalışanlar, çadırdan yoğun olarak alışveriş yapan kesim olarak dikkat çekiyor.

Çadır Turnesi müşterilerine tüm kredi kartlarında 3 taksit ödeme imkanı ile sunuyor. Bunun yanı sıra kredi kartlarının anlaşmalı olduğu taksit imkanından da ziyaretçiler ayrıca yararlanıyor.

Çadır Turnesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tanrverdi; "Çadır Turnesi'nin misyonu herkesin iyi giyinme hakkına sahip çıkmak. İyi giyinme hakkını, şansını ve şartlarını insanlar için ortaya koymak. Türkiye'nin ve Türk halkının kaliteli, şık giyinen bir ülke olması için yolumuza devam edeceğiz. Bu misyonumuzu gerçekleştirmek için işe İstanbul'dan başladık.  Öncelikle Mersin, Bursa olmak üzere Türkiye'nin her yerine Çadır Turnesi'ni götürmeyi hedefliyoruz" diyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir