Çilek, Ukrayna'da yeni anlaşmalara imza attı

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna'da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, ilk ihracatını yaptığı Ukrayna'da düzenlenen Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda yeni anlaşmalara imza attı. 

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, Ukrayna'nın farklı noktalarında 32 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda özgün tasarımlarıyla Ukraynalı katılımcılarla buluştu.   

Fuara 6. kez katılan Çilek, 102 metrekarelik standında tematik tasarımları Bi Concept, Black Pirate, Yakut, Elegant, White Chocolate ve Baby Cotton gibi tescilli koleksiyonlarını sergiledi.  

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Çilek standını, Türkiye'nin Kiev Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç de ziyaret etti. Fuarda Ukraynalı yatırımcılarla bir araya gelen Çilek, Ukrayna'nın farklı bölgelerinde yeni mağazalar için işbirlikleri gerçekleştirdi. 

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ukrayna'nın ilk ihracatlarını yaptıkları ülke olduğunu belirterek, fuarda Ukraynalı yatırımcılarla bir araya gelerek yeni anlaşmalar yaptıklarını ifade etti. 

Ukraynalı çocuklar tarafından çok sevildiklerini aktaran Talha Çilek, başta Kiev olmak üzere, açmayı planladıkları yeni mağazalarla 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna'da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir