Çilek'e "Endüstride Mükemmellik Ödülü"

Çilek Mobilya, "Endüstride Mükemmellik Ödülü" yarışmasında ikinci oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çilek Mobilya, Koç Üniversitesi'nin WHU, INSEAD ve Avrupa'nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği  "Endüstride Mükemmellik Ödülü" yarışmasında ikinci oldu. 

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, konuya ilişkin açıklamasında, Çilek olarak özellikle yalın üretim, çevre, sosyal sorumluluk ve yenilikçilik alanlarındaki başarılarını bu ödül ile bir kez daha taçlandırmış olduklarını belirtti. 

Geçen  haftalarda benzer bir ödüle  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın da kendilerini layık gördüğünü anımsatan Çilek şunları kaydetti: 

 "Aldığımız ödüller bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bundan sonrasında  da Ar-Ge ve inovasyon projelerimize hız vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye'de bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka  olan Çilek, bugüne kadar benimsediği kaliteli ve kusursuz üretim sistemi ile Avrupa ve dünya standartlarında üretimini sürdüyor. Markamızın büyümesini sürdürürürken kalitesinden ödün vermemesi aksine daha da özverili bir çalışma sistemi geliştirmesini devam ettirmeyi hedefliyoruz." 

  

Bu konularda ilginizi çekebilir