Çilek'e son bir yılda 11 ödül

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek Mobilya, son 1 yılda 11 ödülün sahibi oldu. 

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çilek Mobilya, son 1 yılda 11 ödülün sahibi oldu.

 Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek'ten yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, son bir yılda, yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği projeleriyle farklı kategorilerden ödüllere layık görüldü.

Çilek son bir yılda, Koç Üniversitesi'nin WHU, INSEAD ve Avrupa'nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği "Endüstride Mükemmellik ikinciliği Ödülü", "Sanayi Bakanlığı Verimlilik Proje Ödülü", "İMOS-2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması ve 2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firma Ödülü", "Marketing Türkiye Bursa'ya Değer Katan Marka Ödülü", "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Marka Ödülü", "Sanayi Bakanlığı Verimlilik Ödülü", "Dünya Bankası Uluslararası Bilinir Marka Ödülü", "İSMOB Tasarım Yarışması En İyi Genç Odası Tasarım Ödülü", "Capital Dergisi En Beğenilen Çocuk Markası Ödülü", "Şikayetvar.com, Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma Ödülü" ve "İnovaLİG İnovasyon Yaşam Döngüsü Kategorisi Ödülü"ne layık görüldü.

 Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, son bir yılda alınan ödüller hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye'de bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, bugüne kadar benimsediği kaliteli ve kusursuz üretim sistemi ile Avrupa ve dünya standartlarında üretimini sürdüyor. Markamızın büyümesini sürdürürürken kalitesinden ödün vermemesi aksine daha da özverili bir çalışma sistemi geliştirmesini devam ettirmeyi hedefliyoruz.

Kalite anlayışı çerçevesinde ürün ve hizmetlerinden duyulan memnuniyete büyük önem veren Çilek, müşterilerle uzun vadeli ilişkiler kurarak marka sadakatini oluşturabilmeyi amaçlıyor. Bizleri ödüle layık gören tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonrası için de hedeflerimiz doğrultusunda güzel işlere imza atmayı temenni ediyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir