Çilek'ten Bosnalı çocuklara yardım eli

Çilek, Bosna'daki büyük sel felaketi sonrası 16 TIR ile Bosnalı çocuklara eşya gönderdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Bosna'daki sel felaketi yaşam koşullarını olumsuz etkiledi. Birçok ev ve işyeri sular altında kaldı. Çilek Mobilya, Bosna'daki büyük sel felaketi sonrası harekete geçti ve  16 TIR ile Bosnalı çocuklara yardım elini uzattı. 

Bosna Hersek'te son 120 yılın en etkili yağışlarıyla nehirlerin taşması sonucu meydana gelen seller sebebiyle, evsiz kalan, eşyalarını kaybeden ve barınma sorunu yaşayan yüzlerce çocuğa yardım etmek üzere dün yola çıktı. 

Firmadan yapılan açıklamaya göre, Çilek TIR'larında, bir çocuğun odasında ihtiyaç duyulabilecek mobilyadan aksesuara her şey bulunuyor. Yardım eşyaları, Türkiye ve Bosna Hersek arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla Bosna'da kurulmuş olan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV) aracılığıyla afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek. 

Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, konuya ilişkin açıklamasında, yapacakları bu yardımın, çocukların ihtiyaçlarını karşılamanın yanında psikolojik olarak onlara moral vermesini beklediklerini ifade ederek, Çilek'in ihtiyaç sahibi çocukların her zaman yanında olacağını kaydetti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir