CLK Uludağ, faturaları güvence altına alıyor

CLK Uludağ, 'Yuvam Güvende' sigortasıyla müşterilerin faturalarını güvence altına alıyor ve asistanlık hizmeti sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 
ZEHRA ORUÇ

BURSA - Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi'nin görevli elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik, serbest tüketici grubu müşterilerine yenilikler sunmaya devam ediyor. "Hayatı aydınlatıyoruz" mottosu ile faaliyetlerini sürdüren CLK Uludağ Perakende Satış AŞ ve AIG Sigorta AŞ işbirliği ile hayata geçirilen ‘Yuvam Güvende' sigortasını düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, geçen yılın ikinci yarısı itibari ile hayata geçirerek, müşteri memnuniyetinde çıtayı yükselttikleri Yuvam Güvende sigorta uygulamasının detaylarından bahsetti. Serbest tüketicilere yönelik geliştirdikleri uygulama ile 2 bin kişiye ulaştıklarını ifade eden Aytac, "Yuvam Güvende paketi ile serbest tüketiciler, yani faturası aylık 125 lira ve üzerinde olanlar ek bir ücret ödemeden yararlanabiliyorlar. Sigorta kapsamında müşterilerimizin faturalarını güvence altına alıyor ve asistanlık hizmeti sunuyoruz. Evlerindeki elektrik ve su tesisatı ile ilgili sorun ve arızalarda, cam tahribatı, anahtar kaybı veya unutulması gibi durumlarda malzeme, yol ve işçilik masrafları sigorta kapsamında ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca en yakın hastaneye yılda 3 kez ambulans nakil hizmeti alınabiliyor. Abonenin kaza sonucu sakatlığı veya vefatı durumunda 1 yıl boyunca 500 TL'ye kadar, elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturaları sigorta güvencesi kapsamında ödeniyor. Tüm bu hizmetler için her bir olayda sigorta limitimiz 150 dolardır. 150 dolara kadar olan kısım Yuvam Güvende kampanyası ile karşılanıyor" dedi. Ali Erman Aytac, AIG Sigorta AŞ işbirliği ile hayata geçirdikleri kampanya ile yılın ilk 6 ayında 10 bin müşterimize ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 
 
Bu yıl sorumlu bölge dışında da yelpazesini genişletecek

Bu yıl dış bölgelerde acente bayi açıp hizmet yelpazesini genişleteceklerini belirten Aytac, 2016'da bölge dışında da büyüme hedeflediklerini belirtti. Abone adetlerinde kendi bölgelerinin yüzde 95'ine hakim olduklarını vurgulayan Aytac, tüketim oranlarını, sanayiye yoğunluk vererek, yüzde 70'ten yüzde 80'e çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. "Her ilde bir acente" hedefiyle de faaliyetlerini genişlettiklerinden bahseden Aytac, Kocaeli'den başlattıkları bu uygulamayı İzmir, Eskişehir gibi 10'a yakın ile taşıdıklarını, 2016 sonunda bu alanda 25 civarı şehre ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.
 
3 milyon aboneye ulaştı

CLK Uludağ Elektrik, serbest tüketiciden sanayiciye ve çiftçiye özel paketler sunarak, 1,5 milyonu Bursa'da olmak üzere Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da 3 milyon aboneye ulaştı. Geçen yıl pazar payından yüzde 8'lik pay alan şirket, sorumlu bulunduğu 4 ilde pazarın yüzde 95'ine hakim iken tüketim oranlarında ise yılı yüzde 70'ler seviyesinde kapattı. CLK Uludağ Elektrik, bu yıl için sanayiye yoğunluk vererek, tüketim oranını yüzde 80'e çıkarmayı hedefliyor.