CMC, Şanlıurfa'da hızla büyüyor

CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nin çalışan sayısı bir ayda yüzde 60'ın üzerinde arttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC, Malatya'da olduğu gibi Şanlıurfa'da da hızla büyümeye ve istihdama katkı sağlamaya devam ediyor. İlk açıldığında 400 kişinin çalıştığı CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nde şu anda 650 personel görev yapıyor. CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, bölgedeki gençlere iş olanakları ve kariyer fırsatları sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, ilerleyen dönemde Şanlıurfa'da 1.500 kişiye istihdam sağlayacakları söyledi.

Kendi sektöründe lider 80'in üzerinde müşterisine, toplam 6 ayrı lokasyonda çağrı merkezi ve sosyal medya hizmetleri sunan CMC, Şanlıurfa'daki hızlı büyümesini sürdürüyor. CMC'nin 15 milyon TL yatırım yaparak hayata geçirdiği Şanlıurfa'daki çağrı merkezinde şu anda 650 çalışan bulunuyor. Bir ayda çalışan sayısını yüzde 60'ın üzerinde artıran CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi, bölgedeki gençlere iş imkanları ve kariyer fırsatları yaratmayı sürdürecek. CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nde, ilerleyen dönemlerde 1.500 gence istihdam sağlanacak.

Şanlıurfa'da kalifiye insan gücünün yüksek olduğunu ifade eden CMC Genel Müdürü Tolga Başarır, sağladıkları iş imkanları ile şehrin kalkınmasına ve ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını belirtti: 

"Şanlıurfa'daki çağrı merkezimizin hem bölgeye hem de sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. İlk Anadolu yatırımımız olan, 2009 yılında 180 kişiyle hizmet vermeye başlayan CMC Malatya Operasyon Merkezi'mizde 3,5 yıl gibi kısa bir sürede 2000'e yakın çalışan sayısına ulaştık. Malatya'nın en büyük işvereni konumuna geldik. Şanlıurfa'da da bu büyümeyi ve gelişimi oluşturarak şehrin en büyük işvereni olmak istiyoruz."

CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi'nde, Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere, müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir