Cüzdansız Migros alışverişine kampanya desteği

BKM Express, 23 Aralık tarihine kadar Migros ve Macrocenter mağazalarından Money Club Kart ile yapılan her 75 liralık alışveriş için 10 Money hediye ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BKM Express'in Migros'la yaptığı iş birliği sayesinde Migros ve Macrocenter mağazalarından alışveriş yapan BKM Express kullanıcıları, ödeme işlemlerini cüzdan ve kart taşımadan cep telefonlarıyla yapabiliyorlar.

Bu özelliği bir kampanya ile desteklemek isteyen BKM Express, kullanıcılarına, 23 Aralık tarihine kadar Migros ve Macrocenter mağazalarından Money Club Kart ile yaptıkları her 75 liralık alışveriş için 10 Money hediye edecek.

Kampanya hakkında bilgi veren BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu şunları kaydetti:

"BKM Express'i pazara sunduğumuz 2012'den beri yaptığımız çalışmalarla kullanıcılarımıza yaygın bir üye iş yeri tabanı sunduk. Kullanıcılarımızı tek tıkla ödeme, QR ile ödeme, para iste ve gönder özelliği, dijital bağış gibi birçok yenilikle buluşturduk. Nisan ayında Migros'la gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde ise online ödemelerdeki BKM Express kolaylığını kasada ödemelere taşıdık. Bu sayede kullanıcılarımız Migros ve Macrocenter mağazalarında cüzdan taşımaya gerek duymadan sadece cep telefonlarındaki BKM Express uygulamasıyla kasada ödeme yapabiliyor. Şimdi bu özelliği bir kampanyayla destekleyerek, kullanıcılarımıza ek bir fayda sağlamak istedik"