DeFacto yılbaşına hazır

Daha şık ve her ortamda göz alıcı olmak isteyen kadınlar için fark yaratan koleksiyonlar sunan DeFacto’ nun “Elegant” temalı yılbaşı koleksiyonu Buse Terim imzası taşıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Türkiye’nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteğiyle sürpriz koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Yılbaşı için de Buse Terim imzalı “Elegant” temalı bir koleksiyon hazırlayan DeFacto, yeni yıla girerken kendi tarzını ortaya koymak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

2015-2016 Sonbahar–Kış sezonu için DeFacto’ya kapsül bir koleksiyon tasarlayan Buse Terim, yılbaşı gecesinde de kendi stilini yaratmak isteyen DeFacto kadınına özel seçenekler sunan bir koleksiyon hazırladı.

Ana parçaları kilit aksesuarlarla hazırlanmış olan koleksiyonda, her ürün grubunun birbirini tamamlayacak şekilde tasarlanması, hem daha şık hem de trendy kombinler yapabilme imkanı sağlıyor. Püsküllü, dantel ve payet detaylı bluzların, şık pantolon ve eteklerle birbirini tamamlaması yeni yılın enerjisini yansıtıyor.

Şeffaf detaylı elbiselerin kadife kimonolarla buluşması koleksiyonun en iddialı parçalarını oluştururken, kırmızı süet fiyonklu ayakkabılar ise DeFacto Yılbaşı Koleksiyonu’nun yıldızı olarak parlıyor.