Denizbank'tan esnafa özel kampanya

DenizBank, 'Kredin Hazır' kampanyasıyla yeni bir krediyi esnafın hizmetine sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank, "Kredin Hazır" kampanyasıyla yeni bir krediyi esnafın hizmetine sundu. Kampanya kapsamında günde sadece 6 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle 75 bin liraya kadar ve 36 aya varan vadelerle hazır kredi sunuluyor. 

Denizbank açıklamasına göre, haziran ayı boyunca sürecek "Kredin Hazır" kampanyasıyla esnaflar ihtiyaçlarına göre, iki kredi seçeneğinden birini tercih edebilecek. Kampanya kapsamında esnaf, günde sadece 6 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle 75 bin liraya kadar ve 36 aya varan vadelerle kredisini kullanabilecek. 

Kampanyada dosya masrafı ödemek istemeyenlere yönelik masrafsız kredi seçeneği de bulunurken, haziran ayı boyunca kredi kullanan esnaf, ödemeye ise Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak. 

Konuyla ilgili açıklamaya yapan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, "Banka olarak esnafın Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişimi açısından ne kadar önemli bir noktada konumlandığının bilincinde olduklarının altını çizdi.

Koçak, "Bu anlayışımızın ve niş sektörlere odaklanma prensibimizin doğal bir uzantısı olarak, uzun zamandır esnafın büyümesine destek olmak, güçlerine güç katmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haziran ayı boyunca sürecek kampanyamızda esnafımızın, 81 ildeki 700 DenizBank şubesinde kredisi hazır üstelik haziran ayı boyunca kullandıkları krediyi Bayram’dan sonra ödeyebilecekler. Tüm esnafımızı DenizBank şubelerine bekliyoruz" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir