DenizBank'tan MTV ödemelerinde '6 taksit' fırsatı

Banka, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini 07 Şubat'a kadar DenizBank kredi kartları ile gerçekleştiren müşterilerine 6 taksit fırsatı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank, MTV ve trafik para cezaası ödemelerini DenizBank kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz, faizsiz 6 taksit fırsatı sunduğunu bildirdi.

MTV ve trafik cezası ödemeleri, DenizBank şubeleri ile AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, DenizBank ATM'leri 4440800 numaralı telefon hattı veya www.gib.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran,"Hayat Deniz'de Güzel" söylemleri doğrultusunda yenilikçi uygulamaları ile sektöre öncülük ederken, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak, onlara ödeme kolaylığı sağlayacak kampanyaları uygulamaya geçirmeye devam ettiklerini bildirdi. 

Hıçkıran, "Bu çerçevede MTV ve trafik para cezası ödemelerinin 7 Şubat'a kadar 6 taksitte ödenebilmesine olanak tanıyan uygulamamızı başlattık. Bu açıdan bakıldığında 6 taksit seçeneğiyle müşterilerimize en uzun vadeyi sağlayan banka konumundayız. Yenilikçi ürün ve kampanyalarımıza önümüzdeki dönemde de devam ederek kart pazarındaki payımızı artırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.