DererOmay Mimarlık “A’Design Award 2015’ten ödülle döndü

Ankara’da faaliyet gösteren DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015”ten ödülle döndü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Özüm ÖRS

ANKARA - İç mekan tasarımı DererOmay Mimarlık tarafından gerçekleştirilen, Genel Energy Merkez Ofisi projesi, “İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı” kategorisinde A’Design Award ödülünün sahibi oldu.
 
A'Design Award sonuçları her yıl başarılı akademisyenler, basın mensupları, yaratıcı tasarım profesyonelleri ve tecrübeli girişimcilerden oluşan, uluslararası jüri üyeleri tarafından belirleniyor. A’Design Award iyi tasarım örnekleri ve prensipleri üzerine farkındalık yaratmak amacıyla kuruldu. Yarışma, farklı ülkelerdeki tasarımcıları, şirketleri ve markaları insanların faydalanabileceği daha iyi ürün, servis ve sistemleri kurmayı teşvik ediyor. 

Yurt içinde ve yurt dışında nitelikli projeleri hayata geçirmek amacı ile 2005 yılında Emre Omay ve Batu Derer tarafından kurulan DererOmay Mimarlık, mimari, iç mimari proje, proje yönetimi, kontrol ve uygulama alanlarında bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde projeyi hayata geçirdi. Mimari uzmanlık alanları başta ticari yapılar, otel, konut, restoran, spa, ulaşım ve eğitim yapıları olmak üzere, DererOmay Mimarlık tarafından gerçekleştirilen birçok proje bugüne kadar yerli ve yabancı firmalarla uzun vadeli işbirliklerine dönüştü. 

002-genel-energy.jpg

Ödül töreni İtalya’da gerçekleşti

DererOmay Mimarlık tarafından gerçekleştirilen, Genel Energy Merkez Ofisi projesi “A’Design Award & Competition 2014-2015’te, “İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı” kategorisinde A’Design Award ödülünün sahibi oldu. Batu Derer ve Emre Omay, İtalya, Como’da gerçekleştirilen tören ile ödülü yetkililerden teslim aldı.

001-genel-energy.jpg