‘e-fatura’ya talep arttı, eLogo’da büyüme hedefi bu yıl yüzde 150 oldu

eLogo şirketi, KOBİ’lerin e-fatura, e-Arşiv, e-defter gibi hizmetleri zorunluluktan ziyade ihtiyaç ve tasarruf olduğunu görmesiyle oluşan talep artışıyla 2018’i yüzde 150 büyümeyle kapatmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SELENAY YAĞCI

KOBİ’lere dijital dönüşüm için çözüm ortaklığı yapan eLogo, geniş ürün portföyü ile e-dönüşüm sürecinin tamamına hitap ediyor.

Şirket, KOBİ’lerin e-fatura, e-Arşiv, e-defter gibi hizmetleri zorunluluktan ziyade ihtiyaç ve tasarruf olduğunu görmesiyle oluşan talep artışıyla hedeflerini artırdı. eLogo, 2018’i yüzde 150 büyümeyle kapatmayı hedefliyor.

eLogo olarak Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan (GİB) onaylı e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter, e-İrsaliye, e-Fatura Saklama, e-Arşiv Fatura Saklama, e-Defter Saklama ve ÖKC Mali Rapor Bildirim (Z raporu) hizmetleri çevresinde konumlandırdığı finansal e-dönüşüm ürünlerini sunuyor. Yaklaşık 20 bin müşteriye ve yüzde 25’lik pazar payına sahip olduklarını belirten eLogo Genel Müdürü Başak Kural, ayrıca müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran ve verimlilik artışı sağlayan tahsilat ürünü Logopay, e-mutabakat, e-ekstre ve banka bağlantıları gibi katma değerli ürün portföyüne sahip olduklarını ifade etti. eLogo olarak Logo ERP kullanan müşterilerle beraber aynı zamanda Logo dışında farklı ERP çözümleri kullanan işletmelere de hizmet verdiklerinin altını çizen Kural, “Bu segmentte de son 1 yıl içerisinde yaklaşık 5 kat büyüme sağladık. Bu seneyi yüzde 150 büyümeyle kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Lokasyon bazlı iletişim için: Locus

Müşterilerinin dijital dönüşümde ihtiyaç duyabileceği katma değerli ürünler sunan eLogo, Locus; mikro lokasyon bazlı iletişim platformu geliştirdi.Firmalar 50 metreye kadar müşterilerin nerede olduklarını anlayarak anlık iletişim yapabiliyor. Müşteri trafiklerini arttırabiliyor, ürün ve kampanya tanıtımları yapabiliyor. Müşteri davranışları analiz edilebiliyor, en çok vakit geçirilen (reyon, stantlar) tespit ediliyor.