Eker I Run Yol Koşusu, 2 bin sporseverle start alıyor

Eker I Run Yol Koşusu, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 9 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GÜLAY SOYDAN PEHLEVAN

BURSA - Eker'in insanları harekete geçirmek, sağlıklı bir yaşama adım atmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Eker I Run Yol Koşusu, 9 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Nilüfer ilçesindeki Eker Meydan'dan start alacak olan koşuda yarışmacılar, 15K, 5K ve Minik Adımlar olmak üzere 3 ayrı kategoride yarışacak. İstanbul'dan BUDO Deniz Otobüsü ile ücretsiz ulaşım imkanı da sunulan yarışta Minik Adımlar kayıt ücretinin tamamı, diğer kayıtlardan ise her 5 TL'si sosyal sorumluluk partneri HETADER'e bağışlanacak.

7'den 70'e herkese hitap eden koşunun tanıtım toplantısında konuşan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, "Eker Süt Ürünleri AŞ olarak sağlığı, sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı yaşamayı sonuna kadar desteklemeyi kendine misyon edinmiş bir markayız. Gerek ürettiğimiz süt ve süt ürünleriyle, gerek yaptığımız sosyal faaliyetler ve etkinliklerle tüketicilerimizin sağlıklı yaşaması için katkıda bulunmayı seviyoruz. Dolayısıyla Eker I Run Yol Koşusu bu anlamda çok önemli bir proje. Koşunun bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Bursa'da koşu sporuna gönül vermiş her yıl daha fazla insan yaratmayı amaçlıyoruz. Bunda da gerçekten başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. İlk düzenlediğimizde yaklaşık 500-600 katılımcı varken, bu yıl 2 binlere yakın kayıt ve katılımcı bulunuyor" dedi.

Eker I Run Koşusu'nda 15K birincileri Paris Maratonu'na, ikincileri ve üçüncüleri ise İznik Ultra Maratonu'na katılma hakkı kazanacak. 5K birincileri ise Marmaris'te 2 gece 3 gün her şey dahil tatil, ikinci ve üçüncüleri ise Geyik Koşuları'na katılma hakkına sahip olacak. Ayrıca 5K ve 15K'da genel klasmanda dereceye giren koşuculara On Runing hediye çeki ve spor ayakkabı hediye edilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir