Esenboğa'ya özel ödül

Ankara Esenboğa Havalimanı, "Havaalanı Hizmetleri" alanında ödüllendirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, "Skalite 2014 Ödülleri"nde "Havaalanı Hizmetleri"  kategorisinde ödüle layık görüldü. 

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen "Skalite Turizm Ödülleri" sahiplerini buldu. 

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen ödül töreninde "Havaalanı Hizmetleri" kategorisinde Ankara Esenboğa Havalimanı ödüllendirildi. Ödül, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer'e takdim edildi. 

Demirer, burada yaptığı konuşmada, TAV olarak Ankara Esenboğa Havalimanı'nda sundukları tüm hizmetleri yolcu memnuniyetini en üst seviyede önemseyerek gerçekleştirdiklerini belirtti. Demirer, şöyle devam etti: 

"Hizmetlerde kalite standartlarının en iyi şekilde sağlanıyor olması da ayrıca önemli. Bu paralelde tüm standartlarımızı dünya kriterlerini baz alarak sağlamayı sürdürüyoruz. Ülkemiz turizm sektörünün gelişerek kalite çıtasının artırılmasına yönelik yapılan yatırımların teşvik edilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Skalite 2014'te ödüllendirilerek çalışmalarımızı taçlandırmış olduk. Turizmde kalite bilincinin artırılması ve çıtanın yukarıya taşınmasına katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." 

Ödül töreninde ayrıca, etkinliğin sponsorları arasında yer alan TAV Havalimanları'na "Sponsorluk Özel Ödülü" verildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir