Euroserve, potansiyel risklere odaklandı

Euroserve Güvenlik, potansiyel risklere karşı hızlı ve etkin önlemler alarak hizmetlerini bu doğrultuda şekillendirmeye odaklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EMEL ÜNAL BULUT

İSTANBUL - Euroserve Güvenlik, uzun yılların verdiği deneyimle, ülke ve dünya gündemini anlık olarak değerlendirerek, potansiyel risklere karşı hızlı ve etkin önlemler alarak hizmetlerini bu doğrultuda şekillendirmeye odaklandı.

Euroserve Güvenlik'in Sofra/ Compass Group Türkiye'nin koruma ve güvenlik hizmetleri sunan şirketi olduğu bilgisini veren Destek Hizmetler ve Güvenlik Hizmetlerinden Sorumlu Sofra/Compass Group Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cem Alakuştekin, Sofra/Compass Group Türkiye olarak, 22 binden fazla istihdam ile 81 ilde iş merkezleri, alışveriş merkezleri, fabrikalar, eğitim ve sağlık kurumlarından oluşan geniş müşteri portföyüne güvenlik, catering, temizlik, teknik bakım ve onarım, idari ve ofis desteği, iç taşıma, depolama ve bunların tümünün bir arada sunulduğu tesis yönetimini veren büyük bir yapıya sahip olduklarını paylaştı.

Grup bünyesindeki Euroserve Güvenlik olarak, 4 bini çalışanı oluğunuanlatan Alakuştekin, şunları anlattı:

"Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz ile riskleri anlık paylaşarak ortak aksiyonlar alınmasında etkin operasyonlara imza attık. Kolluk birimlerimiz ile dayanışmayı en üst düzeyde tuttuk ve yurt çapına yaygın birimlerimizle ülke iç güvenliğine önemli katkı sağladık. Euroserve Güvenlik olarak 2017 yılının risklerinin ve beklentilerinin farkındayız. Bu kapsamda güçlü yönetim ekibimizle her türlü zorluğu aşacağımıza, ülkemize olan maddi manevi katkılarımızı en üst seviyede tutacağımıza, şirketimizin sektörel itibarını daha da geliştireceğiğiz ve kapasitemizi verimli kullanacağız."

Bu konularda ilginizi çekebilir