Finnet, teknolojisini yeniledi

Borsa Bilgi Portalı Finnet 2000, yepyeni teknoloji ile geliştirilerek “Finnet 2000 Plus” olarak yayın hayatına başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sermaye piyasalarına yönelik araştırma ve analiz yazılımları geliştiren Finnet, Borsa Bilgi Portalı Finnet 2000’i yeniledi. Yepyeni teknoloji kullanılarak modern ve kullanıcı dostu arayüz tasarımıyla yenilenen Finnet 2000 Plus’ta kullanıcıların, aradıklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulabiliyor. 

“Yorulmadan Analiz" anlayışı ile analiz programlarının yanı sıra online kanallardan da hızlı hizmet alınmasını hedefleyen Finnet, “Borsa Bilgi Portalı”nı tamamen yeniledi. Ziyaretçiler, Responsive Web Design teknolojisi ile çeşitli ekran çözünürlüklerine sahip dizüstü ve masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil gibi farklı türlerdeki cihazlardan görsel ve içerik kaybı yaşamadan kolayca ulaşabilmelerine imkan veriyor. 

Site ağacını ve bilgi mimarisini titiz çalışmalar ve kullanıcı deneyimi araştırmaları ışığında şekillendiren kuruluş, kullanıcıların memnuniyeti ve güvenini en üst seviyede tutmak için çalışmalarına devam ediyor.

Grafik teknolojisi basit ve kullanışlı hale getirildi

Finnet 2000 Plus ile kolay ve hızlı güncellenebilen, farklı ekiplerin ortak ara yüzlerde çalışmasına olanak sağlayan, iş akışları ile tüm düzenlemelerin denetlenebilir olduğu bir WEB sitesi hayata geçmiş oldu. Ayrıca, pratik arama özellikleriyle ziyaretçilerin sonuçlar içerisinde kaybolmadan, tam olarak aradığı içeriğe çok hızlı bir şekilde erişebilmesi sağlandı.

Finnet 2000 Plus'ın bir diğer özelliği ise grafik teknolojisinin yenilenerek; basit, esnek ve kullanışlı bir hale getirilmesi oldu. Tüm mobil platformlarda ve modern tarayıcılarda çalışan bu uygulama ile Flash ya da Java eklentileri gerektirmeden analiz yapılabilecek.