flynas'tan dolar ve euro açılımı!

flynas'ın Türkiye’deki konukları artık online bilet alımlarında Suudi Arabistan Riyali’nin yanı sıra dolar ve euro ile ödeme yapabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan merkezli havayolu şirketi flynas, internet sitesindeki biletleme sistemine eklediği yeni özellikle Türkiye’deki konuklarına online ödemelerde Suudi Arabistan Riyali’nin yanı sıra ABD Doları ve euro para birimlerini de kullanabilme imkanı sunmaya başladı.  

Bu yenilik sayesinde, seyahat harcamalarında yerel para birimleri yerine daha kolay ve istikrarlı olduğu için genellikle ABD Doları ve euronun tercih edildiği Türkiye gibi çeşitli uluslararası pazarlarda flynas’ın satışlarının kayda değer oranda yükselmesi bekleniyor.

flynas Pazarlama ve İletişim Direktörü Yazeed Al Rasheed konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Uçuş ağımızı genişletirken, konuklarımıza daha kullanışlı ödeme seçenekleri sunma ihtiyacı hissettik. İnternet sitemizden farklı para birimleri ile işlem yapabilme imkanı sunmaya başlamak bu yönde attığımız çok önemli bir adım oldu. Birçok uluslararası konuğumuz Suudi Arabistan Riyali’nin değerine pek aşina değiller. Ödeme seçeneklerini artırarak müşteri deneyimini geliştirmeye devam ediyor, ayın zamanda da konuklarımıza flynas’tan bilet alırken kullanabilecekleri daha geniş imkanlar sunmuş oluyoruz,” dedi. 

Yazeed Al Rasheed sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. Riyad ve Cidde’den İstanbul, Antakya ve Adana’ya haftada 26 uçuş gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle de, Türkiye’deki konuklarımızın daha fazla ödeme seçeneği sunmamıza yönelik taleplerine doğrudan bir yanıt vermek ve ödemeyle ilgili böylesi bir kolaylık sunmak istedik.”

flynas sitesindeki yeni özellik sayesinde potansiyel yolcular maliyetlerini daha doğru hesaplayabilecek ve seyahat bütçelerini çok daha iyi kontrol edebilecekler. Tüm bu gelişmelerin flynas’ın bilet satışları üzerinde olumlu etki göstereceği öngörülüyor.  

Yazeed Al Rasheed, internet sitesine eklenen yeni özelliğin, flynas’ın konuklarına her zaman en iyi hizmeti sunmaya yönelik yaklaşımının bir parçası olan planlı girişimlerden sadece biri olduğunu sözlerine ekledi.