Garanti Bankası, Whatsapp'ta

Garanti Bankası, müşterilerine Whatsapp üzerinden hizmet vermeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Garanti Bankası, Whatsapp uygulaması üzerinden sunduğu hizmetlerle müşterilerine ulaşıyor. 

Türkiye'de bankacılık sektöründe bir ilk olan Whatsapp hizmeti sayesinde, Garanti Bankası'nın uygulamaya özel "0530 104 33 34" numaralı hattıyla konum bilgilerini paylaşan Whatsapp kullanıcıları, en yakın şube veya Paramatik adresini öğrenebiliyor. 

Ayrıca uygulama üzerinden BIST 100, USD, EUR, ALTIN veya PİYASA yazıp gönderenler piyasalarla ilgili anlık bilgi alabiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, dijital bankacılık alanındaki en önemli önceliklerinin, müşterilerine dijital kanallarda bütünleşik ve kapsamlı hizmet sunabilmek olduğunu belirtti. 

Başer, şunları kaydetti: 

"İnternet Şubesi, Cep Şubesi ve Paramatik gibi kanallarımızın yanında şimdi de birçoğumuzun günlük hayatının temel parçası haline gelen Whatsapp üzerinden müşterilerimizle buluşuyoruz. Amacımız, mobil İnternet ve akıllı telefon kullanımının hızla yaygınlaştığı günümüzde, müşterilerimizin sıklıkla kullandıkları ve kendilerini rahat hissettikleri alanlarda da yanlarında olmak, ihtiyaçlarına hızla cevap verebilmek ve hayatlarını kolaylaştırmak. 

Müşterilerimiz, Garanti'nin Whatsapp çözümleri ile arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi istedikleri an günlük piyasa verilerine ulaşabilecek, ihtiyaç duyduklarında en yakındaki Garanti şubesi veya Paramatik'in yerini öğrenebilecek. Doğrudan müşterilerimizin faydasını gözeten, teknoloji odaklı benzer çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek."