Gaziantep merkezli RE/MAX Gökçem 4 ödül aldı

RE/MAX'ın geleneksel ödül töreninden dört ödülle dönen RE/MAX Gökçem, 100 bin danışman arasından 3.'lük kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EVİN TAHİNCİOĞLU

GAZİANTEP - Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarından olan RE/MAX'ın geleneksel ödül töreni ABD'de yapıldı. Las Vegas'daki ödül töreninde Gaziantep merkezli RE/MAX Gökçem Ofisi, birisi dünya üçüncülüğü olmak üzere toplam dört ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz yıl RE/MAX'ın 97 ülkede faaliyet gösteren 6 bin 500 ofisi arasında dünya dördüncüsü olan RE/MAX Gökçem, bu yıl başarı çıtasını bir basamak daha yukarı yükselterek, dört ödül birden aldı.

RE/MAX Gökçem Broker /Owner'ı Uğur Tosun, ticari gayrimenkul alanında dünya genelindeki 100 bin kadar danışman arasında 3.'lük ödülünü kazandı. RE/MAX Gökçem ayrıca, Global Diamond Award Ödülü, Global Hall Of Fame Ödülü ve Global Top 100 Madalyasına layık görüldü.

"En anlamlı hediye"

RE/MAX Gökçem'in ödüllerini RE/MAX Gökçem Broker /Owner'ı Uğur Tosun aldı. Ödül töreninin Uğur Tosun'un doğum gününe denk gelmesi, ödüllere ayrı bir anlam kattı. Las Vegas'daki törende dört ödül birden alan Tosun, "Bugün hayatımın en anlamlı günlerinden birisi oldu. Hayatım boyunca doğum günümde aldığım hediyelerin en anlamlısı bu ödüllerdir. Bu ödülleri çok büyük gurur duyarak RE/MAX Gökçem Ailesi ve ülkem adına aldım. Bu başarıda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Adım adım zirveye

Gaziantep'te gayrimenkul sektörüne yön veren firmalardan biri olan RE/MAX Gökçem, kurulduğu günden bu yana başarıları ile dikkat çekiyor. RE/MAX Gökçem, başarı çıtasını her yıl biraz daha yükselterek dünya şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerliyor. ABD merkezli RE/MAX'ın dünya genelindeki 100 bin danışmanı arasında geçtiğimiz yıl dördüncülük ödülünü alan Uğur Tosun, 2014 yılında da dünya beşincisi olmuştu. Tosun, bu yıl da dünya üçüncülüğü ödülünü alarak başarısının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

En büyük ofis

RE/MAX Gökçem Ofisi'ni 2013 yılında Türkiye'nin en büyük ve en hızlı gelişen Organize Sanayi Bölgelerinden biri olan Gaziantep OSB'de hizmete açan Uğur Tosun, 2015 yılında da Gaziantep'in en prestijli bölgesi İbrahimli'de Avrupa ve Türkiye'nin en büyük ofisi ile faaliyet ağını daha da genişletti. Gaziantep'in, sadece bölgenin değil Ortadoğu'nun da kalbi durumunda olduğunu belirten Tosun, "Böyle bir ofise bölgenin çok ihtiyacı vardı" diye konuştu.