gnçtrkcll, GameX 2015'te gençlerle buluşacak

Turkcell'in gençlik kulübü gnçtrkcll, GameX 2015 10. Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda gençlerle buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell, sektöre sunduğu destek kapsamında Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük dijital oyun etkinliği olan GameX 2015'in "Gençlik Sponsoru" oldu. Turkcell'in gençlik kulübü gnçtrkcll, 17-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek GameX 2015 10. Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda gençlerle buluşacak. 

Cep telefonlarında gnçtrkcll mobil uygulaması bulunan ya da uygulamayı indiren gençlerin ücretsiz gezebileceği,  Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek GameX 2015'in açılışına Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek katılacak. 

Dark Passage, oyunseverlerle buluşacak 

Fuardaki gnçtrkcll standı, 18 Aralık'ta saat 14.00'te ve 20 Aralık'ta saat 13.00'te League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin şampiyonu olarak dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Dark Passage takımını ağırlayacak. Takım üyeleri oyunseverlerin sorularını yanıtlayacak ve hayranlarına imza dağıtacak. 

gnçtrkcll standında yer alan meydanda düzenlenecek "Şampiyonun Dansı" ve "Şampiyonun Sesi" yarışmalarına katılan "gnçtrkcll"li oyunseverler ise sürpriz hediyeler kazanacak. 

Öte yandan, fuarda ışık hızında internet hizmeti geçen yıl olduğu gibi bu sene de Turkcell Superonline tarafından sağlanacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir