Gönül Kahvesi, Saraybosna'da 2. şubesini açtı

Saraybosna'daki ilk şubesini 2014'te açan Gönül Kahvesi ikinci şubesini de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2014 yılında Saraybosna'da ilk şubesini açan Gönül Kahvesi, 3 yıl aradan sonra bu ay içerisinde ikinci şubesini de açtı.

Türkiye'deki tek butik kahve evi olan Gönül Kahvesi, Türk Kahvesi, espresso ve diğer tüm kahveleri, özel formülleriyle harmanlayıp müşterilerine sunmaktadır.

1992 yılında gıda sektörüne giren grup, 2002 yılından bu yana "Gönül Kahvesi" markasıyla yoluna devam etmektedir. Türk kahvesini Dünya'ya tanıtma ve hak ettiği değere taşıma misyonunu yüklenen Gönül Kahvesi, ilk şubesini 2002 yılında açtı. Bugün Türkiye'de ve yurtdışında 90 şubesiyle, kendi iş alanında en bilinen marka olma hedefini belirleyerek yoluna devam etmektedir.

"Dünya'da bir gün herkes Türk Kahvesi'ni tadacak" sloganıyla hizmet veren Gönül Kahvesi, 2023 yılında dünyada en az 223 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Gönül Kahvesi yurt dışı ilk şubesini 2014 yılında Saraybosna'da Sarajevo City Center Avm'de açmış olup, sonrasında 2017 yılının Mart ayında Bahreyn şubesini Muharaq şehri Seef Mall'da, 2017 yılının Nisan ayında Avusturya şubesini Vorarlberg Eyaleti Dornbirn şehrinde açmıştır. 2017 Temmuz ayında Saraybosna'da 2. şubesini açan marka, yurt dışındaki şube sayısını 4'e çıkardı.

Bu konularda ilginizi çekebilir