Gratis yurtdışına açılacak

Üst üste 3 yıl 100 yeni mağaza açan Gratis, 500. mağazasını Aksaray'da açtı. Şirketin CEO'su Bahadır Özbek, markalarını yurtdışına açmaya hazırlandıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kişisel bakım marketi Gratis, 500'üncü mağazasını Aksaray'da açtı.

Açılış töreninde konuşan Gratis CEO'su Bahadır Özbek, her yıl 100 mağaza açma başarısını üst üste 3 yıl gerçekleştirdiklerine dikkati çekti. Yüzde 100 Türk markası olmanın, tüketicilerin beklentilerini anlamada ve en uygun şekilde karşılamada önemli bir yeri olduğunu belirten Özbek, Gratis'e ait markaların ürün gamlarını da bu beklentilere göre şekillendirdiklerini belirtti. 

Özbek "Gratis, sektörde Türkiye'ye girmek isteyen uluslararası markalar için de çok önemli bir kanal durumunda. Dünyanın önde gelen markalarını, Türkiye pazarında tüketicilerimiz ile en uygun koşullar altında buluşturmaya devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Gratis'i dünyaya açmayı hedeflediklerini belirten Özbek, "Markamızı yurtdışına açmaya hazırlarken, Türkiye'deki büyümemizi de aynı hız ve kararlılıkla sürdürerek liderliğimizi koruyacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gratis, 500'üncü mağazaya özel düzenlediği kampanya ile 17-18 Kasım tarihlerinde tüm mağazaları ve tüm ürünlerde yüzde 50 indirim uygulayacak.