Gülben Ergen, Tepe Nautilus'un misafiri olacak

Gülben Ergen Tepe Nautilus ziyaretçilerine kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları anlatacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen olacak.

Tepe Nautilus etkinlik alanında 27 Nisan pazar günü saat 14.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek söyleşide, Gülben Ergen Tepe Nautilus ziyaretçilerine kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları anlatacak. 

Gülben Ergen, Türkiye’nin dört bir yanında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin gelecek projelerini de Tepe Nautilus ziyaretçileriyle paylaşacak. 

‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıtacak

Keyifli sohbeti ve güler yüzü ile Tepe Nautilus ziyaretçileriyle buluşacak ünlü isim, ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıtacak. Tepe Nautilus ziyaretçileri Gülben Ergen’e merak ettikleri soruları da yöneltebilecek. 

Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tepe Nautilus’u ayrıca facebook.com/TepeNautilus,  twitter.com/TEPENAUTILUS34 ve instagram.com/tepenautilus linklerinde de takip edebilirsiniz.

Bu konularda ilginizi çekebilir