Gymboree Play&Music 14. şubesini Kayseri'de açtı

Kayseri Mix alışveriş merkezi bünyesinde yer alan Gymboree Kayseri şubesi 700 metrekare üzerinde tek kattan oluşuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

50’yi aşkın ülkede, 40 yıldır faaliyet gösteren Gymboree Türkiye’deki aile zincirine, Kayseri’yi de ekledi. Çocukların eğitim ve hayata hazırlanması ile bire bir ilgili oyun grupları alanında faaliyet gösteren Gymboree, Türkiyede’ki 14. şubesini Kayseri’de faaliyete geçirdi.

Kayseri Mix alışveriş merkezi bünyesinde yer alan Gymboree Kayseri şubesi 700 metrekare üzerinde tek kattan oluşmakta,140 metrekare büyüklüğünde ve modüler sisteme sahip olan alanı, ebeveyn katılımlı oyun, müzik, sanat, fitness ve İngilizce derslerinin yanı sıra doğum günü  organizasyonları için bir terası ve kafesi  bulunan Kayseri Gymboree, ailelere ve çocuklara özel günlerinde keyifli anlar sunan Kayseri'nin ilk çocuk gelişim merkezidir.0-5 yaş arası çocuklara yönelik eğitici programlar hazırlayarak uyguluyor. Firma, anne ve babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesini ve çocuk-ebeveyn ilişkisini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Merkezin kurucu temsilcileri Sevim Başyazıcıoğlu ve Türkan Çataloğlu, eğitimlerin içeriği hakkındabilgi vererek şunları söylediler:

“Çocuğun hayal dünyasına girmeniz gerekir”

"Çocuğunuzun ilk yıllarında en iyi şekilde öğrenmesini sağlamak için onun hayal ve oyun dünyasına girmeniz gerekir. Beraber geçirilen zaman, çocuğunuzla aranızdaki güven duygusunun artmasına, onun öğrenirken kendini güvende hissetmesini sağlar ve sağlıklı gelişimine katkıda bulunur. Gymboree sınıflarında çocuğunuza oyun partneri olduğunuzda, aktivitelere katılımını teşvik edici bir rol almış olursunuz.

Oyun, çocukların fiziksel, sosyal ve bilişsel gelişimleri için en üstün öğrenim metodudur. Zeka fonksiyonlarının doğal biçimde birbiriyle etkileşim içine girmesini sağlar.Yapılan araştırmalar göstermiştir ki bu tip etkileşimler çocuğun gelişimi için çok önemlidir. Erken yaşlarda verilen oyun deneyimi, ilerde lazım olan akademik yeteneklerin temelini oluşturur.”

Gymboree, çocukların gelişim sürecine uygun sınıfları 6 ayrı seviye altında sunuyor. Her seviyede gelişim özelliklerine paralel olarak farklı beceriler kazandırmaya yönelik aktiviteler yapılıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir