Hepsipay'den kolay ödeme hizmeti

Hepsipay, satıcı ile müşteri arasında bir e-ticaret altyapısı ya da banka entegrasyonu gerekmeksizin ödeme işleminin yapılabilmesine imkan sağlayan kolay ödeme hizmeti sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hepsipay'in yeni nesil ödeme sistemi sayesinde, bir e-ticaret alt yapısı ya da banka entegrasyonu gerekmeksizin satıcı ile müşteri asarasında ödeme işlemi gerçekleştirilebilecek.

Yeni sistemle ilgili bilgi veren Hepsipay Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kuloğlu, "Hepsipay olarak yenilikçi teknolojilerle ödemeler dünyasını dijitalleştiriyoruz. 'Kolay Ödeme' hizmetimizle ödeme sürecine hız ve güven katıyoruz" dedi.

Sistemin geniş bir yelpazede kullanım alanı bulacağını belirten Kuloğlu "Bu yenilikçi sistemden, uzaktan satışla müşterilerinden ödeme almak isteyen satıcılardan, aylık abonelik ücreti tahsil etmek isteyen kurumlara veya bayilerinden tahsilat yapacak şirketlere kadar farklı alanlardan isteyen herkes faydalanabilecek. Taksitle ödeme avantajı da sunuyoruz" diye konuştu.

Sistem nasıl çalışıyor?

Alıcı ve satıcının anlaşmasının ardından, satıcının ödeme için oluşturduğu linkle ödenecek tutar, e-posta veya sms ile alıcıya gönderiliyor. Bu linke tıklandığında açılan ödeme sayfası üzerinden alıcı kart bilgilerini satıcıya iletmeden kendisi tuşlayabiliyor. Alıcı tüm ödeme bilgilerini içeren ve kendisine özel oluşturulmuş olan ödeme sayfasına kart bilgilerini girdikten sonra güvenli bir şekilde ödemesini yapabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir