İnci Akü’ye ‘Süreç İyileştirme’ Ödülü

İnci Akü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen “2014 Verimlilik Proje Ödülleri”nde ‘Süreç İyileştirme’ kategorisinde ödül aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İnci Akü, sürekli geliştirme faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği projesi ile T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri’nde “Süreç İyileştirme” kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Verimlilik Proje Ödülleri,  2 Haziran 2014 tarihinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Verimlilik Haftası açılış etkinliklerindeki ödül töreninde sahiplerini buldu.

103 proje arasında 3. seçildi

103 büyük işletme projesinin arasından, kamu, özel sektör, üniversite ve STK’lardan katılan 66 bağımsız değerlendiricinin yaptığı değerlendirmeler sonunda İnci Akü, ‘Büyük İşletmeler’ kategorisinde, ‘Süreç İyileştirme’ alanında üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

"Markayı kaliteli yapan en önemli unsurlardan biri, üretim süreçlerindeki verimliliktir"

İnci Akü Genel Müdür Yardımcısı Birol Büyüksivri, aldıkları ödül ile ilgili “İnci Akü olarak değişimi ve gelişimi sürekli kılmak amacıyla KAIZEN ve Yalın 6 Sigma felsefesini benimsiyor, sürekli gelişim yaklaşımı ile tüm birimlerimizde ve tüm süreçlerimizde mükemmelliğe ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz projemizin T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüllendirilmesi bize büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Bir markayı kaliteli yapan en önemli unsurlardan biri, üretim süreçlerindeki verimliliktir. Gelecek dönemde kalite, süreç iyileştirme ve verimlilik gibi konularda yapacağımız projelerle, markamızın kalitesini belgeleyen bu ödüle yenilerini eklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir