ING Bank Türkiye’den yurtdışına atamalar sürüyor

ING Bank Türkiye’de Şube Müdürü olarak görev yapan Ayhan Ayaz, ING Grubu’na Müşteri Deneyiminden Sorumlu İş Analisti olarak atandı. Böylece, genel müdürlük çalışanları dışında ING’nin yurtdışında önemli pozisyonlarına gerçekleşen ilk atama gerçekleşti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2012 yılında ING Bank’ta Ticari Bankacılık Satış Yönetmeni olarak çalışmaya başlayan ve 2014 yılından bu yana Şube Müdürlüğü görevini üstlenen Ayhan Ayaz ING Bank Türkiye’nin müşteri odaklı çalışmaları konusundaki deneyimini Amsterdam’a taşıyacak. 

ING Grubu’nda Müşteri Deneyiminden Sorumlu İş Analisti olarak görev alacak olan Ayhan Ayaz, Marmara Üniversitesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra Garanti Bankası’nda Ticari Pazarlama Yönetmeni olarak iş yaşamına başlamıştı.

ING Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahar Şansal, yeni görevlendirmeye ilişkin değerlendirmesinde, “ING Bank olarak çalışanlarımıza yurtdışında kariyerlerini geliştirme fırsatları sunarak, onların hem bireysel olarak gelişimlerini hem de ülkemiz bankacılık sektörüne gelecekte daha da yetkin isimler olarak katkıda bulunmalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda, sayıları sürekli artan genel müdürlük çalışanlarımız bugüne kadar küresel deneyim kazanma şansı yakaladı. Ayhan Ayaz, şube çalışanlarımız arasında yurtdışına transfer olan ilk isim olarak hepimizi gururlandırdı. Kendisinin açtığı bu yolu birçok arkadaşımızın takip edeceğine gönülden inanıyorum” dedi.