İşi gücü bıraktı "Akıl Fikir" dağıttı

TEB’in 5 yıldır "İcat Çıkar" sloganıyla bankacılıkta yenilikçi fikirleri ödüllendirdiği yarışmasının sonuçları belli oldu. 7 binden fazla başvurunun yapıldığı yarışmanın törenine 800’den fazla TEB çalışanı katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uğur Yılmaz

İSTANBUL – Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) 5 yıldır düzenlediği  "TEB Akıl Fikir Buluşması"nda ödülleri bugün sahiplerini buldu. "Genç Profesyoneller", "TEB Müşterileri" ve "Kurum İçi" isimleriyle üç ayrı başlıkta açılan yarışmada bankacılıkta yenilikçi fikir ve projelere ödül verildi. 7050 başvurunun yapıldığı yarışmaya 137 üniversiteden proje geldi.

"İcat Çıkar" sloganlı yarışmanın töreninde, 2011 yılında başarılı olan TEB personeline de performans ödülleri dağıtıldı. Gün boyu etkinlik şeklinde gerçekleştirilen törende, "Dijital Dünya’da Yeni Nesil Bankacılık" konuşuldu. Google Türkiye Ülke Direktörü Bülent Hiçsönmez ve sahibinden.com Genel Müdürü Burak Ertaş’ın dijital çağ ve ticaret ilişkisi üzerine  sunum yaptılar.

Twitter’da "hashtag", facebook’ta yayın

Zirvede bu yıl izleyicilerin Twitter üzerinden interaktif olarak katılımı ile gerçekleştirilirken, aynı zamanda Türkiye'de Facebook üyesi tüm TEB müşterileri ve çalışanları tarafından canlı olarak izlendi.

Törende konuşan TEB Genel Müdürü Varol Civil, "800’den fazla çalışanımızla bugün bir aradayız. Fikirlere verdiğimiz önemi ortaya koyan bu rakam 10 bine yakın personelimizin önemli bir kısmı. Yarışma sayesinde bütün çalışanlarımızı mucit ettik. Bankacılıkta hedef kitle artık "doğuştan dijitaller". 2000 yılı sonrasında doğan bu nesil hayatını online mecrada sürdürürken bankacılık da bu değişime ayak uydurmak zorunda, bu yğzden yeni fikirlere ihtiyacımız var" dedi.


Kimler Ödül Aldı?

Gençler ve Müşteriler dalında birinciye 15.000, ikinciye 7.500, üçüncüye ise 5.000 lira ödül yanı sıra mini laptop ve seyahat armağan edildi.

Genç Profesyoneller
1. Tolga Dursun  - Marmara Üniversitesi
2. Gökçe Karalezli Ekibi – Ankara Üniversitesi
3. Hakan Çelik – Cumhuriyet Üniversitesi

TEB Müşterileri
1. Ertan Köse – Öğretmen
2. Nalan-Çağhan Çimen – DSİ Memuru, Subay
3. Seçkin Sağlam – Vakıfbank Personeli


 

Bu konularda ilginizi çekebilir