İSO 500’de sektör lideri Teknopanel Ege Bölgesi’nde tesis kuracak

Sandviç panel sektöründe piyasanın ilk sırasında yer alan Teknopanel, üçüncü üretim tesisini kurmak için çalışmalara başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BELMA BAĞRIK

MERSİN - Sandviç panel sektöründe, İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde ilk sıraya yerleşen Teknopanel, yeni yatırıma odaklandı. Firma, Ege Bölgesi’nde üçüncü üretim tesisini kurmak için fizibilite çalışmaları yapıyor. Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, Mersin ve Sakarya’da yer alan tesislerinde ısı, nem, ses yalıtımı ve yangına dayanımı sağlayan; hızlı ve kolay montaj olanağı sunan çatı ve cephe sandviç panelleri ürettiklerini aktardı. 

Kahveci, “Sektörde uzman ekibimiz ile yaptığımız yeni yatırımlar ve iyileştirmelerle toplam üretim kapasitesi olarak ülkenin en büyük üreticisiyiz. Sandviç panel, trapez levha, EPS yalıtım ürünlerimizi Teknopanel, Teknopor, Teknosistem markaları ile yurt içine ve yurtdışına satışını yapıyoruz” dedi. Geniş bayi ağı ile Türkiye’nin her köşesinde yer alan endüstriyel, ticari, sosyal ve benzeri yapılara hizmet verdiklerini belirten Kahveci, bayilerine yenilerini eklemeye devam edeceklerini dile getirdi. 

Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, İSO 500 sıralamasında yakaladıkları başarının, sektörel deneyimi güçlü ve konusunda uzman olan Teknopanel çalışanlarının ve bayilerinin eseri olduğunu vurgularken, müşteri talep ve beklentilerinin sürekli değiştiği günümüzde artan üretim güçleri, ürün çeşitlilikleri ve doğru stratejik adımlarla liderliklerini önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Kahveci yalnızca Türkiye pazarının değil, sektörde bölgenin güçlü oyuncularından biri olmayı amaçladıklarını vurguladı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir