İstanbul Başakşehir'e yeni sponsor

Magniflex yatakları, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün sponsorları arasına katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de Yatcop tarafından satışa sunulan Magniflex yatakları, toplamda dört dünya şampiyonluğu bulunan İtalya Milli Futbol Takımı'nın ardından, Türkiye'nin başarılı kulüplerinden İstanbul Başakşehir'e sponsor oldu.

2018 sonuna kadar devam edecek sponsorluk anlaşması kapsamında, Başakşehirli oyuncular, kulübün tesislerinde Magniflex'in sporcu sağlığını destekleyen uyku ürünlerini kullanacak.

İmzalanan sponsorluk anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan YATCOP Yönetim Kurulu Başkanı Davut Altunbaş, "Sağlıklı uyku ürünleri sunan Magniflex sporla, özellikle de futbolla oldukça yakın duran bir marka. Markanın reklam yüzü Dünyaca ünlü İtalyan kaleci Buffon. Magniflex aynı zamanda İtalya Milli Takımı'nın da sponsoru. Türkiye'de ise Başakşehir'i tercih ettiler. Magniflex'in yatak endüstrisine yön veren yenilikçi ruhu ile kulübün sahip olduğu futbol dinamikleri birbiriyle çok örtüşüyor. Bu anlaşma ile Başakşehir'in yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yataklar oyuncular için İtalya'da özel olarak üretildi

Yapılan sponsorluk anlaşması sonrası İstanbul Başakşehirli oyuncular, firmanın kendileri için özel olarak ürettiği, aynı zamanda İtalya Milli Takım oyuncularının da kullandığı, sporcu sağlığını destekleyen yatak ve yastıklarda dinlenecek.