Isvea'ya, A'Design Award'dan 6 ayrı ödül

İtalyan Isvea, "A' Design Award and Competition"da 6 ayrı ödül almaya hak kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İtalya'nın yarım asrı aşkın deneyimiyle vitrifiye seramik alanının lider markalarından Isvea, yılın en iyi tasarımlarını, tasarım konseptlerini, ürünlerini ve hizmetlerini ödüllendiren, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından "A' Design Award and Competition" tarafından 6 ayrı ödüle layık görüldü.

Çevre dostu cleaRing teknolojili, ünlü İtalyan tasarımcı Ettore Giordano tasarımı "B+ serisi asma klozetler"in kazandığı ödülden sonra; 3'ü genç Türk tasarımcı Sevil Acar'a ait olan, 5 adet banyo mobilyası tasarımı da ödül kazandı.

Sevil Acar'ın ödüllü banyo dolapları

Ödül alan Sott'aqua Marino, Eleganza, Valente, Soluzione, Sentimenti serilerinin, ilk üçü, genç Türk tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlandı.

2007 yılında dünya markası 3M'in gerçekleştirdiği tasarım yarışmasında Heykel Kategorisi İkincilik Ödülü ve 2008 yılında Orta Anadolu İhracatçılar Birliği'nin düzenlemiş olduğu mobilya tasarım yarışmasında ofis mobilyası tasarımıyla Bürotime Özel Ödülü sahibi Sevil Acar; 2008 yılında Belçika'nın Kortrijk kentinde, "The Socrates Intensive Program-A Multidisciplinary Approach to Product Innovation" adlı çalıştayda yaşlılar için iletişim aracı tasarladı. 2009 yılında ise, Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen IF Concept Design Awards ‘da "Design for Elderly" projesi ile 4500 proje ve tasarımcı içinde ilk 100'de yer aldı.

A' Design Award and Competition

A' Design Award, dünyanın en büyük uluslararası ve jürili tasarım yarışması olarak kabul ediliyor. Ödül'ün, çeşitli yaratıcı alanlarda farklı ülke ve disiplinlerden gelen sadece en iyi tasarımcıları öne çıkarmak amacıyla düzenlendiği vurgulanıyor. Yarışma başvuruları ikili değerlendirmeden geçiyor ve deneyimli akademisyen, seçkin basın mensupları ve başarılı profesyonellerden kurulu tarafsız bir jüri heyeti tarafından değerlendiriliyor.

Çevre dostu klozet

Ünlü İtalyan tasarımcı Ettore Giordano tasarımı olan, A'Design ödüllü ve cleaRing teknolojili "B+ serisi asma klozetler", daha az deterjan tüketimi ve daha kısa sürede temizlik olanağı sayesinde çevre dostu özelliği ile farklılaşıyor. Isvea'nın cleaRing özelliği, kanalsız haznesi ile kullanıcılara hijyenik ve temizliği kolay banyolar sunuyor. Sağlığa zararlı organizmalar üremesine ve birikmesine neden olan kanalı ortadan kaldırdığı için üst düzey temizlik ve hijyen sağlayan cleaRing özelliği ev hijyenine yeni bir boyut getiriyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir