Jeep'ten ocak kampanyası

Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, ocak ayında gerçekleştirdiği kampanya ile müşterilerine avantajlı koşullarda araç satın alma imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Jeep gerçekleştirdiği kampanya ile markanın tüm modelleri için farklı fırsatlar, bayilerde test sürüşleriyle müşterilere yakından deneyimleme imkanı, Renegade, Cherokee ve Grand Cherokee modelleri için ise avantajlı kredi ve ödeme koşulları sunuyor.

Jeep'ten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Jeep Cherokee modelinin Limited versiyonunda 11 bin TL’lik Exclusive Paketi ile sunroof ve navigasyon hediye edilirken, Renegade modelinde 3 bin 500 TL’yi, Grand Cherokee modelinde ise 10 bin TL’yi aşan farklı indirimler sunuluyor. 

Jeep’in ocak fırsatları kapsamında 92 bin 650 TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip olan 1,4 litre benzinli, otomatik şanzımanlı Renegade modelinde yüzde 0,99 faizle 45 bin TL’ye kadar ve 15 aya varan vadeyle kredi kullanılabiliyor. 

Jeep Grand Cherokee modelinde yüzde 0,99 faizle 90 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli, sıra dışı tasarımlı Cherokee modelinde ise 80 bin TL’ye kadar yüzde 1,18 faizle 15 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.