Kale Alarm, büyümeye devam ediyor

Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kale Alarm, alarm çözümlerinde yeni ve cazip ödeme seçenekleri ile daha çok ev ve işyerine giriyor. 

Kale Alarm ile ev veya iş yerlerine kurulan alarm sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn ediliyor. Uzman satış danışmanlarının montaj öncesinde yaptıkları ücretsiz keşif esnasında, yaşam senaryolarına uygun güvenlik sisteminin bileşenleri tespit ediliyor. Ücretsiz keşif sırasında toplanan bilgilere ve ihtiyaçlara yönelik olarak en uygun alarm sistemi ve konfigürasyonu yapılandırılıyor. 

Kale Alarm alt yapısı ve hizmet kalitesiyle yaşam ve çalışma alanlarınızı hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı korumakla kalmıyor; yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da önlem almanızı sağlıyor.  Ayrıca tüm bu hizmetleri sunan alarm sistemlerini destekleyici olarak Kamera sistemlerini de abonelerine uygun koşullarla sunuyor.

Ücretsiz keşif için www.kale724.com.tr’yi tıklayın veya 444 724 0’ı arayın. Evinizin ve işyerinizin güvenlik açıkları ve size en uygun sistem ücretsiz olarak belirlensin ve Kale Alarm maksimum güvenlikli dünyasıyla tanışıp kendi kalenizi  yaratın!