Kärcher'e IF Design Award'dan 4 ödül

Temizlikte inovasyonun markası Kärcher, tasarım alanında dünyanın prestijli ödüllerinden IF Design Award 2018’de 4 ödül birden kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

54 ülkeden 6 bin 400 başvuruyu değerlendiren IF Design Award 2018 jürisi, Kärcher’in sert zemin temizleme makinesi, hava temizleme makinesi, ıslak-kuru elektrikli süpürge serisi ve profesyonel kullanıcılar için üretilen elektrik süpürgesini ödüle layık gördü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ödül kazanan ürünler ve özellikleri şöyle:

2017’nin ardından bu yıl da dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden IF Design Award’da Kärcher 4 ödüle birden layık görüldü. Kärcher temizlik makineleri; jüri tarafından tasarımı, fonksiyonelliği, malzeme tercihi, ileri teknoloji ve inovasyonu, çevreye katkısı ve marka değeri gibi kriterlere göre değerlendirilerek, başvuran 6 bin 400 ürün arasından seçildi.

Sert zemin temizleme makinesi FC 5, kuru ve ıslak kirleri tek seferde silmenizi ve yok etmenizi sağlar. FC 5’in iki adet değiştirilebilir mikrofiber silindiri kurumuş kiri gevşetir ve az miktarda su ile birlikte zeminden emer. Kir daha sonra silindirin üst tarafından vakumlanır. Bu şekilde FC 5, zemini tek adımda hem paspaslar hem vakumlar ve geleneksel yöntemlerle kıyaslandığında yüzde 85 daha az su kullanarak, çok daha iyi bir temizlik performansı sunar. FC 5 tahta, taş ya da plastik dahil olmak üzere tüm sert zeminlerde kullanılabilir.

Hava temizleme makinesi KA 5, HEPA 11 filtre sistemi ile donatılmış ve filtrelenmiş hava ile 60 metrekareye kadar geniş odalara temiz hava sunan yenilikçi bir hava temizleyicidir. Kullanıcı dostu kumanda panelindeki “Akıllı Hava” ekranı, o anda odanın hava kalitesinin nasıl olduğunu gösterir.

Kärcher’e özel Tact teknolojisine sahip, ıslak/kuru elektrikli süpürge serisi NT Tact ve profesyonel kullanıcılar için SB Vac.

Bu konularda ilginizi çekebilir