Kelebek, Ortadoğu'da iki mağaza açacak

Dubai ve Mısır'da iki yeni mağaza açacak olan Kelebek Mobilya, 2014 sonuna kadar yurtdışındaki mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kelebek Mobilya, Dubai ve Mısır'da iki yeni mağaza açıyor. Faaliyete geçecek iki yeni bayisi ile yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek, Ortadoğu pazarındaki ağırlığını artırıyor. Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "Bu yıl İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra farklı coğrafyalarda mağaza açmaya devam edeceğiz. 2014 yılı sonuna kadar yurtdışındaki mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Kelebek Mobilya, yurtiçindeki başarısını dünya pazarına taşıma hedefiyle, yurtdışında mağazalaşma çalışmalarına hız verdi. Kelebek, Dubai ve Mısır'da açılacak iki yeni showroom ile yurtdışındaki mağaza sayısını 7'ye çıkarıyor. 2014 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 14'e çıkarmayı hedefleyen Kelebek Mobilya; İngiltere, Irak, Suudi Arabistan, Hollanda, İran, Almanya ve Bahreyn'de peş peşe açacağı yeni mağazalarını tüketicilerle buluşturmayı amaçlıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir