Kelebek, yıl sonuna kadar 200 mağaza açacak

Yurt genelinde mağazalaşma atağını sürdüren Kelebek Mobilya, Ankara'daki 7. mağazasını açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da  7'nci mağazasını hizmete açtı.

Ankara'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Doğtaş ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Doğan, Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, Kelebek Mobilya Pazarlama Direktörü Erkan Aydın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.  

Hedef yıl sonuna kadar 200 mağaza

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, Kelebek Mobilya'nın 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130'a, mutfak mağazası sayısını ise 70'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Acar, "80 yıllık Kelebek markası olarak, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her yerde müşterilerin öncelikli tercihi haline geliyoruz. Kelebek olarak yalnızca yurtiçinde değil, yurt dışında da önemli çalışmalarda bulunuyoruz. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek olarak hedefimiz, Ankara'daki mağazamızın aynısını uzak coğrafyalarda görmektir" dedi. 

Ulaşılabilir tasarımlar büyük ilgi çekiyor

Mobilya mağazacılığında yeterli ve elverişli bir teşhir alanı sunmaya önem verdiklerini belirten Hulusi Acar, "Müşterilerimiz bir ürünü satın almadan önce yerinde deneyimlemek istiyor. Bugün açılışını yaptığımız Ankara mağazamız da, müşterilerimizin ürünleri birbirinden rahatlıkla ayırt edebileceği kalabalıktan uzak alanlar sunuyor. Kelebek olarak, 'ulaşılabilir tasarım' yaklaşımıyla sunduğumuz oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odalarımız; başta evlilik hazırlığındaki çiftler, evini yenilemek isteyenler, çocuk odası kurmak isteyen aileler ve kendisine ait bir oda isteyen gençlerimiz olmak üzere, tüm kullanıcıların ilgisini çekiyor" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir