kliksa.com'dan 1 ton mama bağışı

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu kliksa.com, evcil hayvan sahibi kullanıcılarına özel olarak açtığı "Petshop" adlı...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu kliksa.com, evcil hayvan sahibi kullanıcılarına özel olarak açtığı "Petshop" adlı yeni kategorisi kapsamında 1 ton mamayı koşulsuz olarak Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve Hayvan Hakları Konfederasyonu'na (HAYKONFED) bağışladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre kliksa.com, HAYTAP ve HAYKONFED'e 1 ton mama bağışladı. Kliksa.com'un bağış yaptığı barınaklar arasında HAYTAP'a bağlı Aydın Hayvanları Koruma Derneği, Beykoz'da orman beslemesi yapan gönüllü oluşum Patika Derneği, İstanbul Üniversitesi Vahşi Hayatı Yaşatma ve Koruma Kulübü (VAŞAK), Yaban Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve HAYKONFED'e bağlı Ereğli Barınağı yer alıyor.

kliksa.com'un evcil hayvan sahibi kullanıcılarına özel olarak açtığı "Petshop" adlı yeni kategorisinde kedi, köpek, kuş, balık, ginepig, tavşan, hamster ve sürüngen hayvanlara yönelik mamalar ve konserve mamalar, yemler, oyuncaklar, sağlık ve bakım ürünleri, mama ve su kapları, taşıma çantaları, vitaminler, kıyafetler, tatlı su akvaryumları ve bakım ürünleri, balık yemleri, yemlikler ve temizlik ürünleri evcil hayvan sahibi e-ticaret kullanıcılarını bekliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir