Kordsa Global’den 20 milyon liralık ek yatırım

Kordsa Global, İzmit’teki fabrikasına 20 milyon TL’lik ek yatırım yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Lastik firmalarına malzeme üreten Kordsa Global, İzmit tesisinde gerçekleştirdiği 20 milyon TL’lik ek yatırım ile naylon iplikteki esnek üretim kapasitesini en üst seviyeye çıkardı.

Tüm tasarım, üretim ve montajı Kordsa Global Mühendislik ekipleri tarafından gerçekleştirilen projenin açılışı,  Kordsa Global Yönetim Kurulu üyeleri, üst yönetim, mavi ve beyaz yaka çalışanların katılımlarıyla fabrikada yapılan törenle gerçekleştirdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun  “Naylon iplikte yaptığımız kapasite artırımı maliyette rekabetçiliğimizi güçlendirirken, katma değeri yüksek iş alanlarında büyüme önceliğimize destek verecek” dedi.

Daha sonra söz alan Kordsa Global İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Cenk Alper, Kordsa Global’in geleceğine büyük katkısı olacağına inandığı bu projenin, yetkin Kordsa Global ekiplerinin operasyonel, teknik ve mühendislik deneyimlerinin başarılı bir imzası olduğunu dile getirdi. Ayrıca Kordsa Global’in bir numaralı önceliğinin İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği olduğuna dikkat çekerek, planlanan zamanda biten projenin sıfır iş kazası ve kalite problemsiz gerçekleşmesi nedeniyle tüm proje ekiplerini tebrik etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir