Küçük otellere satış ve pazarlama desteği

Küçük ve butik otellere, satış ve dijital pazarlama konularında danışmanlık hizmeti veren Hotel Care kurucu ortağı İzim Bozada, "Çalıştığımız bir oteldeki ana hedeflerimizden en önemlisi, otelin doğrudan rezervasyon almasını sağlayarak gelir yönetimine yardımcı olmaktır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Satış ve pazarlamaya ilişkin büyük kadrolar istihdam edemeyen küçük ve butik otellere, satış ve dijital pazarlama konularında danışmanlık yapmak üzere 4.5 yıl önce kurulan Hotel Care, hizmet verdiği tesislerin cirolarına katkı sağlıyor.

Hotel Care, bugün 100’ün üzerindeki küçük ve butik oteli, iç pazarın yanı sıra, Amerika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, hedeflenen turizm pazarlarında tanıtıyor.

Otellerin doluluklarını ve karlılıklarını en verimli şekilde artırmaya çalıştıklarını ifade eden Hotel Care kurucu ortağı İzim Bozada, "Hotel Care olarak, otellerin hali hazırda yaşamakta oldukları sorunları ve verimsizlik yönetimini, çok düşük bütçelere analiz ederek, otellerle birlikte süreci yönetip, doluluklarını ve kârlılıklarını en verimli şekilde artırmalarına değer katıyoruz. Çalıştığımız bir oteldeki ana hedeflerimizden en önemlisi, otelin doğrudan rezervasyon almasını sağlayarak otelin gelir yönetimine yardımcı olmaktır" dedi.

Bozada, otellere; gelir yönetimi ve iş geliştirme konuları başta olmak üzere, web satış, eğitim, verimlilik ve karlılık yönetimi, doluluk oranlarının maksimize edilmesi, dağıtım kanalları yönetimi ve sistemleri ile sosyal medya ve e-marketing çözümlerini kapsayan geniş bir yelpazede danışmanlık hizmetleri sundukları bilgisini verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir