Kurumsal İletişim Komisyonu Bursa’da toplandı

Doğal gaz dağıtım şirketlerinin oluşturduğu çatı kuruluş olan GAZBİR’in, doğal gaz sektöründe yürütülen iletişim faaliyetlerini bir çatı altında toplayarak değerlendirmek ve geliştirmek amacıyla kurduğu Kurumsal İletişim Komisyonu, grubun ikinci toplantısını Bursagaz ev sahipliğinde yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) çatısı altında kurulan Kurumsal İletişim Komisyonu üyelerini Genel Müdürlük binasında ağırlayan Bursagaz, doğal gaz sektöründeki iletişim süreçlerini geliştirmeye ve abonelerinin memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları masaya yatırdı.

Bir milyona ulaşan abone sayısı ile Türkiye’nin en büyük üçüncü doğal gaz dağıtım şirketi olan Bursagaz’ın Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi Gamze Çelebi, “Bursagaz olarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek fikirlerimizi paylaşıyor, ortak çalışmalara imza atıyoruz. Bu kapsamda GAZBİR Kurumsal İletişim Komisyonu ile düzenlediğimiz toplantıların çok verimli olduğuna inanıyoruz. Henüz ikinci kez toplanan komisyon, ilk toplantı ile katma değer üreten aksiyonları hayata geçirerek başarılı projeleri birlikte gerçekleştirebileceklerinin sinyallerini verdi. Son görüşmemizde, komisyonun sektör temsil oranı, müşteriye dokunan yerlerde ortak alınabilecek aksiyonlar ve dil birliği, müşteri memnuniyetini arttıracak iletişim çalışmaları gibi konuların üzerinde durduk” dedi.

Toplantının ardından komisyon üyeleri, Bursagaz’ın LEED Platinum sertifikalı, çevreci, yeşil binasını gezdi. Bina ile ilgili teknik bilgilerin aktarıldığı gezide binanın çevre ve enerji tasarrufu odaklı uygulamaları paylaşıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir