Mercedes Benz Türk'te yeni birim kuruldu

Mercedes-Benz Türk'te yeni bir yapılanmaya gidilerek, 'Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü' kuruldu. Görevin başına Şükrü Bekdikhan getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mercedes-Benz Türk’ün otomobil satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, 'Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü' kuruldu. Bugüne kadar elde edilen başarıların daha da artırlması hedefiyle kurulan yeni direktörlüğün başına da “Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Şükrü Bekdikhan atandı.

Şükrü Bekdikhan kimdir? 

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Westfalen Münster Üniversitesi’nde işletme dalındaki eğitimini tamamladıktan sonra 23 yıl önce Mercedes-Benz Türk bünyesinde görev yapmaya başlayan Şükrü Bekdikhan, 2007 yılında Mercedes-Benz Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Bölüm Müdürü olarak tayin edildi. 2009 yılında Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Bölüm Müdürü olarak atanan Bekdikhan ve ekibi önderliğinde Mercedes-Benz otomobil satışları, Türkiye premium otomobil segmentinde önemli seviyede yükseldi. 

1964 doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Şükrü Bekdikhan, 01 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Mercedes-Benz Türk’ün ilk “Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak görevine başladı.