Metro 2017 beklentilerini açıkladı

Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Özerkan 2016 yılında tüm olumsuzluklara karşın büyümeye devam ettiklerini belirterek, 2017 yılında da yeni mağaza yatırımları olacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Metro Toptancı Market, düzenlediği basın toplantısında 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, 2017 hedeflerini ve yeni projelerini açıkladı.

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, 2016 yılında yaşananların iş hayatını etkilediği bir yıl olduğunu belirterek, "Yaşanan olaylardan hem HORECA hem de perakende sektörü olumsuz etkilendi. Fakat yinede yıl içinde toplam 15 milyon euro yatırımla Antalya Konyaaltı, Fethiye ve Ayvalık’ta açtığımız 3 yeni mağaza ve Antalya Konyaaltı mağazamızın altında devreye aldığımız HORECA dağıtım noktası yatırımıyla ülkemize olan güvenimizi teyit ettik. 2016 yılını hedeflerimize ulaşarak kapattık" şeklinde konuştu.

2017'de Metro

Metro Toptancı Market'in, bu yıl İstanbul Kartal’da yeni mağazası hizmete açılacak. Bunun yanı sıra yeni HORECA dağıtım noktalarımız da devreye alınacak.

Metro tarafından sürdürülebilir tarım ve balıkçılık projelerine devam edilirken, farklı hayvan ırklarının Türkiye’ye getirilmesini öngören yeni hayvancılık projeleri de yürütülecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir