Motosiklet alıp Hindistan tatili kazandılar

Motosiklet üreticisi Bajaj, yetkili bayilerden sıfır Pulsar satın alanlar arasından düzenlenen yarışmaya katılıp kazanan 25 kişiyi Hindistan gezisi, 50 kişiyi de Türkiye turu ile ödüllendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de Kuralkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi Bajaj, sport segmentindeki modeli Pulsar için düzenlediği 'Sür ve Kazan' yarışmasında kazanan 25 talihli Hindistan gezisine katıldı.

'Sıfır kilometre' bir Pulsar modelini satın alanların, aldıkları motosikletle çekilmiş fotoğraflarıyla katıldıkları yarışmada Facebook üzerinden en çok beğeni alan 25 kişi Hindistan'da konuk edildi.

Tac Mahal'den Hindistan'ın farklı ve özel dünyasını yansıtan Delhi, Mumbai gibi büyük şehirleri tanıma fırsatını elde eden talihliler ayrıca dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi Bajaj'ın Chakan'da bulunan fabrikasında ağırlanarak, son teknoloji ürünü Pulsar'ların üretimini yerinde incelediler.

Talihlileri ayrıca Hindistan'ın en iyi motor akrobasi ekibi Ghost Rydersz'ın heyecan ve adrenalin dolu gösterisi de yarışmayı kazanan talihlilerin unutamayacakları anlar arasındaki yerini aldı.

Yarışmaya katılan 50 kişi de, 7 günlük Türkiye turu ile Anadolu'nun eşsiz güzelliklerini ve tarihini doyasıya yaşayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir